Preu: 5€ per persona aprox.
Preparació:
- Rentar i preparar tota la carn exceptuant la carn picada
- Posar aigua (4 litres) en una cassola ben profunda i començar a escalfar-la a foc mig-baix mentre hi afegim la carn i els ossos
- Tallar i netejar la verdura per afegir-la a la cassola juntament amb la carn i deixar que bulli durant 30-35 minuts
- Preparar el farcit dels galets barrejant all i julivert, llet, ou i molla de pa
- Fer la pilota amb la carn picada i barrejar el conjunt afegint-hi pebre fins que quedi una pilota consolidada
- Arrebossar les dues pilotes preparades amb farina i afegir-les a la cassola
- A falta de 5 minuts afegir els últims ingredients a la cassola per acabar de donar gust com la col i les botifarres
- Farcir els galets amb la barreja i donar una petita capa de farina al farcit
- Colar el caldo per poder afegir els galets farcits a la cassola
- Deixar coure els galets durant 20 minuts
- Servir els galets amb una mica de la carn d’olla aprofitable i caldo